Skoler, børnehaver og institutioner ER lidt specielle.... Som regel underlagt det offentlige, meget få og begrænsede midler og systemer der skal bruges i en hektisk hverdag, skal kunne tåle lidt af hvert.... Vi har dette tæt inde på kroppen, da vi rent faktisk samarbejder med en skole/institutions-fotograf (www.fotograferne.com) om at levere skole-duelige systemer til mange forskellige ting. Bl.a leverer www.fotograferne.com et lille system på CD med til en større skole-skydning, hvor alle eleverne er indtastet med billede og det hele - så at lærer-staben hele tiden har tjek på eleverne og hvordan de ser ud....  Vor interesse er naturligvis at skolerne så vender tilbage til OS og får UDBYGGET denne løsning til en særdeles rimelig pris.... En WIN-WIN-situation kan man sige....  Dette program kan DU også hente - kvit og frit - til skole/privat brug henne under download.

SkoleSys:  UBEGRÆNSET Elev-håndtering, lister med elever med billede og stamdata på forældre mm, samt lærer-staben incl. billede og kontaktinfo, men ikke mindst udskrivning af lister til senere brug, f.eks udskrevet i klasse-rækkefølge eller lign.  Dette program er GRATIS, kan hentes af alle, men er tiltænkt dem af vore kunder (eller www.fotograferne.com ´s kunder), der måtte sidde på en skole, en børnehave/vuggestue, en institution og gerne vil have en NEM adgang til at håndtere den administrative del af  "Hvem der er Hvem" af alle ungerne.
Herunder - SkoleSys hovedmenuen, og som det tydelige fremgår - særdeles brugervenligt og "No-Nonsense" !

Forside   OmOs   Sammenligning    Systemkrav    Funktioner    Skærmbilleder    Detail/POS    Skoler    Prisliste    Referencer    Download
Onlinehjælp!