Hvorfor netop Easys ?
Fordi :

 • Følger du lidt med på markedet for disse systemer, så ved du at ALLE og SAMTLIGE leverandører slår på at detop DERES system er "super nemt" at bruge og nogle skriver endda "velegnet til almindelige mennesker"......  VI vil hermed påstå at EASYS´s måde at lave brugergrænseflader (knapper/farver/virkemåde etc.) er lige NU det NEMMESTE du kan finde på det danske marked..... Og vi overdriver ikke - prøv selv og se om det ikke passer - du sletter bare skidtet igen, hvis du ikke er enig med os !

 • Med Easys - og nok de allerfleste udgaver af systemet, kan du f.eks;  styre alle de kunder, sende dem et tilbud, en ordrebekræftelse og sende en faktura (print/email) og naturligvis en kreditnota, samt prislister, produktark, se ruten til kunden via google maps eller lign (og dermed antal km), du kan styre hele din produktion, pakning, shipping og betaling. Startende med Easys /Pro, kan du også selv stå for dit eget bogholderi - vi har gjort det MEGET nemt og MEGET logisk at styre.

 • Det er DIT system!  Og det der menes, er at DU er med til at designe HVAD, HVORDAN og HVORNÅR du vil have knapper, funktioner og "dimser der gør noget" på DIN udgave af Easys...

 • Easys kan du få endog MEGET billigt i anskaffelse - pt. det billigste flerbruger-system du kan finde med DEN lange featureliste... Ingen binding, ingen obligatoriske opdateringer eller opgraderinger.

 • Det er LOKALT/Lokalnets-baseret, dvs. ikke afhængigt af Internettet og nedbrud og besværlige hostingaftaler.

 • Hastigheden er langt højere end du vil kunne se med Internetløsninger (hostede databaser) og KUN begrænset af dit lokalnet og evt. af din lokale servers. kapacitet

 • Underliggende teknik er globalt gennemprøvet og rangerer som verdens 5. største udbyder af database systemer !

 • Alle Easys-systemer kan naturligvis snakke sammen og udveksle data - rart når du skal opgradere til et større Easys ;)

 • Hvad Easys IKKE er: 
- Easys indeholder IKKE løn-modul - og kommer nok heller ikke til det - der er SÅ mange gode produkter allerede som kan dette !
- Easys indeholder IKKE internationale betalinger og regler herom - så SKAL du op i et 250.000 krs. finanssystem !
- Easys kan IKKE snakke spansk, græsk, tysk eller for den sags skyld ENGELSK - ikke fordi det teknisk ikke kan lade sig gøre - men vores ambitioner er målrettede og begrænset til det DANSKE marked.... Og så er der vel ingen grund til at rode med andre sprog endnu...?
- Easys er IKKE et hyldeprodukt med en 120 mands baggrund og slæben rundt med beslutninger - men til gengæld betyder det at VI og DU kan meget hurtigt udvikle en løsning der passer DIG - og måske endda KUN dig - hvis du vil være SELV om idéen...?
- Easys kan IKKE lave kaffe og svejse under vand - i hvertfald ikke endnu - men vi koder det ind med det samme når vi kan !!!

Værd at fremhæve :
Funktioner der allerede nu er standard med EASYS/ERP :
Bevæggrund og Teknik :
Løsning MINI (Enkeltmandsfirma)
Enkeltbruger, f.eks bærbar PC med USB-disk eller On-line backup af database. Alle systemets drev ligger på klient-PC (eller på netværk), men kun ÉN samtidig bruger. Mail via lokal Outlook eller lign.

Løsning PRO og PLUS (Small Business 2-10 brugere)
Flerbrugerudgave, men hvor databasen ligger på en større PC som deler disken ud til de delte netværks drev som skal være fælles for alle brugere. Samtidig adgang for optil 10 brugere. Mail via lokal/remote Outlook eller remote postkasse.

Løsning ERP (Big Business, 3-255 samtidige brugere)
Flerbrugersystem (op til 255) hvor databasen hostes på dedikeret server, igen med delte netværksdrev til delte dokumenter, fælles for alle brugere. Automatisk backup/dump, schedulering af events, automatisk afsendelse af mails/sms. Understøttelse for lokal Exchange/Outlook.

Tilbud til dig som erhvervsdrivende der har behov for en flerbrugerløsning :

Vi tilbyder dig/jer simpelthen at komme og installere et Easys-system, tilpasset til DIG (naturligvis i grove træk), således at du/virksomheden kan teste, afprøve, dagligdags-stressteste systemet i en tidsbegrænset version... U/B !!!

Vi gør naturligvis dette i sikker overbevisning om at i bliver så glade for vort system, at vi kan lukke en handel med jer senere. Vi vil være glade for at lade jer teste Easys i 30 dage, naturligvis MED vor hjælp til migrering og tilpasning.

Migrering IND i Easys er naturligvis også U/B fra vore side, du skal dog selv sørge for at aktuelle og rensede data kan EKSPORTERES fra dit/jeres gamle system - vi skal faktisk bare bruge et Excel-regneark med data - eller lignende!

Tilpasning/udvikling til jeres behov faktureres UDELUKKENDE hvis vi senere kan konstatere 100% tilfredshed fra jeres side - efter behørig testperiode som nævnt !

Bestemmer du/i jer så for et ANDET system, ved testperiodens ophør - får du INGEN REGNING fra vor side !!!

Kontakt os på info@easys.dk for videre - eller slå på tråden på tlf. 2028-0170 ! • Kort beskrevet kan du drive en mindre/mellemstor salg/service virksomhed inclusive jobstyring/jobkort, tilbudsgivning, ordrebekræftigelse, lagerstyring, fakturaudskrivning og kreditnotahåndtering....alt hvad en moderne virksomhed skal bruge i det daglige...  Vi håber faktisk at du har lyst til at sammenligne Easys med sine konkurrende produkter, for kun derved kan du se hvor meget der rent faktisk fra STARTEN allerede er inkluderet i basis-systemet... Du vil formentligt også finde ud af at INTET ANDET system tilbyder SÅ MANGE OG NEMME funktioner, selv sammenlignet med MEGET dyrere systemer !

 • Nyskrevet system på DANSK og der bruges INGEN komplicerede revisor-udtryk !

 • Designet til mindre virksomheder mellem 1-25 ansatte, men en egentlig begrænsning tales der kun om, når vi når op over 250 samtlige, aktive brugere på systemet...

 • MEGET nem betjening, målet er INGEN manual !

 • Er designet til at løse branchespecifikke behov og vil blive løbende tilpasset, allerede NU har vi et 100% fungerende fotograf-system, VVS/El-service og et automobil-forhandler system på lager.

 • Easys leveres som et grundsystem hvor alle nedenstående funktioner virker fra installationsdatoen og som løbende holdes ajour jævnfør DINE/JERES behov og ønsker for funktionalitet.

 • Du bestemmer - udgaver der skal bruges til BOOKING, leveres typisk med et kalender-lignende grænseflade, f.eks med indbygget SMS-afsendelse ved booking/reminder - det er bare at sige til!

 • Systemet er konstrueret med tanke på at man skræddersyer funktioner, databaser og skærmbilleder til netop DIT/JERES ønsker og behov - noget som netop ikke er muligt med vore dages Internetbaserede standardløsninger...!

 • Når vi fremhæver sikkerheden ved at Easys er "lokalt liggende", betyder det ikke at systemet IKKE kan publisere web-sider med f.eks varekatalog, prislister og eller lign., men husk at dette jo kræver en lokal server med Internetadgang mv....!

 • Særdeles USB-Dongle/VPN/Mobil-venligt og kan kræver kun en 512 Kbit (upload - ca. 3 brugere) linie for fuld adgang og afvikling !

 • Sikkerheden er i top via brugerlogin til systemet og brugerlog af samme, funktionslog af alle vigtige aktiviteter og ikke mindst - en 100% automatisk systembackup af både system og data offline såvel som online (dog kun Big-Business-versionen)

 • Vi har længe haft et samarbejde med Nordic-Backup, som fantastisk hurtigt kan installeres og glemmes igen, og er dermed den perfekte backupløsning i forbindelse med regnskabs-systemer, og altså også alt hvad der hedder Easys !

 •     Job/opgavestyring via kalender med et uendeligt antal mulige statusflag, funktioner og reaktioner

 •     Faktura via Email, bogføring/revisorudtræk og revisor opdatering via énkelt knap

 •     Varedatabase (100000+ varenumre) og tilhørende lagerstyring med statusmoduler

 •     Kundedatabase (uendeligt antal)

 •     Leverandørdatabase (uendeligt antal)

 •     Kontaktstyring via Email, sms eller bare alm. telefonopkald via modem, f.eks

 •     Tilgodehavender/rykkerstyring via automatik

 •     Kontaktmodul (tilbud, nyhedsbreve, journalstyring, alm. korrespondance)

 •     Salgsstyring/marketing

 •     Inventarstyring

 •     Labeludskrift, kontraktudskrift og listeudtræk på alle nivauer

 •     - og meget meget MEGET mere...

 • Easys kom til verden som en stille protest over at alle andre system-fabrikanter og leverandører skulle have mellem 50.000 og 200.000 kr for et flerbruger-regnskabssystem.... og det ER altså mange penge, "blot for at skrive et par fakturaer om ugen" ... du kender måske problemet ;)

 • Easys er skrevet i en periode på henover 4 år, hvor vi nærmest har haft en mindre hær af selvstændige forretningsdrivende, revisorer og regnskabskyndige til at give deres besyv med for at gøre systemet så fleksibelt, stabilt og korrekt som overhovedet muligt.

 • Og NEJ, Easys er IKKE skrevet i PHP, ovenpå/indenunder C5, et eller andet Sharepoint-helvede, en gammel Access-database via ODBC eller lign,.... men direkte i "FileMaker" (c) som er et 4. generations-værktøj, som har den helt store fordel at den underliggende "motor" dvs. selve databasen forlængst er moden og klippestabil - og kun fejl i skærmbilleder og indtastninger egentligt er mulige....  Easys er IKKE afhængig af andre produkter (Outlook, Excel mv..), men kan naturligvis samarbejde med disse....

 • Løsningen som den foreligger nu, kan allerede NU betragtes som særdeles moden og stabil, samtidigt med at søgehastigheden er intet mindre end imponerende - bed om at få demonstreret dette ved lejlighed - det er overvældende og en direkte fornøjelse at vise frem !

 • Hvorfor er ALTING så ikke skrevet i Easys, hvis det er så fantastisk ????  Fordi der er bare intet der kan hamle op med en  DB/2 eller en Oracle på en AS400 box - endsige en rigtig mainframe - den vil snildt kunne håndtere 10.000 brugere samtidigt... Meeeen så er prisen jo også en GANSKE anden :)  Start med en faktor 100 oveni !!!

De 3 typer installationer der er aktuelle for Easys-systemet:
Mini
Pro/Club/Auto og /Plus
Mange brugere: Easys/ERP

Forside   OmOs   Sammenligning    Systemkrav    Funktioner    Skærmbilleder    Detail/POS    Skoler    Prisliste    Referencer    Download
Onlinehjælp!