Download dine Easys-pakker og værktøjer her :
Produkt
Version
Navn
Windows: Easys/MINI fakturaudskrivningsprogram til ikke-fortrykte A4-fakturaer (fuld brugbar og registrerbar version) som download - du skal blot indtaste en licenskode efter en længere prøveperiode!   Ny feature i /Mini, er naturligvis at du kan sende faktura til kunde med klik på ÉN knap - og så vedhæftes den automatisk Email som HTML-dokument. Bemærk at dette (naturligvis) kræver et lokal mail-program som f.eks Outlook, Live Mail eller Thunderbird - webmail dur naturligvis ikke her. Bemærk at dit Email-program nogle gange være indstillet til andet end Western European/ISO - hvilket betyder at bogstaver på DANSK i din HTML-faktura ligner kinesisk !

Bemærk at du OVERSKRIVER/SLETTER en evt. gammel version (med alle dine data i) hvis du blot henter en nyere udgave og installerer denne uden videre - så HUSK at gemme dine data (tag en kopi af .FP7 filen (indsend evt. en sikkerhedskopi til os), inden installation/opgradering).


NB!  Vi lægger altså ikke demo-udgaver af /PRO og /ERP udgaverne til download, men vi kommer gerne til DIG og demonstrerer - og evt. efterlader en demo-udgave du/i kan lege med en måneds tid eller lign....
1.062 (A4)Apple iPad: Easys/MINI - HER KOMMER DET FØRSTE Fakturasystem på DANSK til den lækre iPad!  Du skal dog lige inden tilkøbe dig Filemaker Go for iPad og derefter kan du starte Safari og klikke på linket her til højre....

(er på vej...)
Windows: SkoleSys, som er et GRATIS system til at håndtere skoleelever, alle ungerne i børnehaven eller institutionen. Leveres typisk sammen med skole-fotos taget af vor partner, www.fotograferne.com - men kan også hentes her!
1.05
Filemaker 10 pro, trial (fra Filemaker Inc.) Hvis du ønsker noget STØRRE end hvad vi leverer som basis, skal du have en selvstændig licens til Filemaker, Til gengæld er det HER Easys begynder at skinne for alvor - denne software tillader sjove ting som f.eks, flerbrugersystemer, serverdrift og nogle af de helt seje ting ! Dette er blot en trial (demo) version til 30 dages test.
v. 10
Filemaker 11 pro, trial (fra Filemaker Inc.)  Vi venter lidt med 12´eren !
v. 11

FM-udviklerprogram til hastigheds-demo, 350.000 adresser og navne

install.cmd script til installering af databaseplatformen, typisk drev C

Dummydata til stor databasetest (350.000 poster)

Alle DK´s nyeste postnumre

Girobank OCR-font s0-500.pdf

Standard UPC128 stregkode-font... Nu kan du SELV udskrive dine varer som stregkoder - bare husk at scanner-start og sluttegn er "*" skrevet i selve fonten, dvs. al stregkode skal STARTE med en * og ENDE med en * !!!

Standard UPC128 EXTENDED stregkode-font - bare husk at scanner-start og sluttegn er * skrevet i selve fonten...

Stregkodeark som PDF til indlæsning af varer, f.eks kan du indscanne varen og umiddelbart efter beepe på "X250" for at indlæse både VARE og indkøbt ANTAL, her 250 stk.  Hent og udprint, KUN testet med Easys !

EPSON POS Printer TM-T88V Windows driver
Nyttige Links


doPDF - super lille program til at udskrive dine dokumenter som PDF-dokumenter, du udskriver via en PRINTERDRIVER... Gratis for alle !

Online-backup - sikkerhedskopiering over nettet - meget smartere end du tror - alt er automatisk og ligger på din PC eller server og klarer alt backup når DU ikke bruger dit net... Som skræddersyet til alle Easys-systemer.... og alle andre data på PCére og servere....Klik HER for mere info !


Forside   OmOs   Sammenligning    Systemkrav    Funktioner    Skærmbilleder    Detail/POS    Skoler    Prisliste    Referencer    Download
Onlinehjælp!